Reglement VETERANEN TTV Alexandria ‘66

Zoals vastgesteld op de Algemene Ledenvergadering 23 mei 2012

Alexandria kent drie hoofdgroepen waarvan de leden in het bestuur als volgt zijn vertegenwoordigd: Jeugd, Senioren en Veteranen.
De jeugd wordt gecoördineerd door de jeugdcommissie onder leiding van bestuurslid jeugdzaken coördinator.
De senioren worden niet door een commissie vertegenwoordigd, maar alle technische zaken worden vertegenwoordigd door de hoofdtrainer en/of tevens bestuurslid.

De veteranen worden vertegenwoordigd door de veteranencommissie onder leiding van een voorzitter. Zij leggen in de nieuwe organisatiestructuur verantwoording af aan de voorzitter van de
vereniging.
De veteranen vormen een hechte groep en hebben ook een eigen ledenlijst. Zij zijn een saamhorige groep waarbij gezelligheid en lekker spelen met elkaar erg belangrijk is.  Het sociale
belang staat voorop.

Alle leden van Alexandria die de leeftijd van 56 jaar bereiken of hebben bereikt kunnen zich aanmelden bij de veteranengroep, via de voorzitter van de commissie.

• Voorwaarde is dat zij zich integreren met de bestaande groep, dit omvat :
  • Mogelijkheid onder het genot van een kopje koffie (o.i.d.) gezellig in de kantine met elkaar  te kletsen.
  • Met elkaar spelen, zowel dubbelen als met de enkels rouleren afhankelijk van niveau, maar  waarbij betere spelers ook met de minder goede spelers willen spelen.
  • Een bijdrage aan de lief en leedpot waarbij de voorzitter van de veteranencommissie aan iedereen als de pot leeg is om een bijdrage vraagt. Dit geld wordt gebruikt voor een bloemetje /kaartje als er leden ziek zijn of als er een speciale gelegenheid is.
  • Alle leden trakteren in welke vorm dan ook wanneer zij jarig zijn.
  • Er is de mogelijkheid om een training te volgen om de andere week op de zaterdagochtend.
  • Verder kan men vrijspelen op de dinsdagmiddag en zaterdagochtend. Het bestuur heeft bij het ontstaan  van de veteranengroep deze tijden aan hen toegewezen.
  • Met regelmaat wordt er een 3 mixtoernooi georganiseerd op de dinsdag bij TOGB, Dordrecht en Alexandria.
  • Andere toernooien zijn ook mogelijk, naar behoefte.

Leden die geen lid zijn van de veteranengroep maar wel al de veteranenleeftijd hebben kunnen alleen die tijden komen spelen na overleg met de veteranencommissie.

Voortaan zullen alle leden die de leeftijdgrens van 56 jaar bereiken een email of een bericht krijgen dat zij zich ook kunnen aansluiten bij de veteranen. De huidige groep 56+ leden zullen alsnog worden benaderd.

De mogelijkheid voor de veteranen om op de andere speel- en/of trainingstijden te tafeltennissen blijft bestaan.

Bovenstaande tekst is ook te downloaden als PDF-bestand door hier te klikken.