door Aad Weber

Op 6 oktober j.l. was het weer zover om tegen de t.t.v. Dordrecht voor de derde keer de batjes te kruisen. Rond 12.00 uur reden wij met 21 personen naar de Visserstuin no. 7 om aldaar onder het genot van een kop koffie en cake hartelijk ontvangen te worden...

Rond half twee werd met 5 teams van 4 personen begonnen. Een ieder speelde 4 singles en 2 dubbels, Best of three, maar 3 sets tot score 11. Na de eerste helft werd er een pauze ingelast, omdat enige speelsters en spelers even op adem moesten komen. Het viel mij op, dat er met veel plezier werd gespeeld en dat de onderlinge verstandhouding ook optimaal was. De “nieuwelingen”bij ons n.l. Gerard, Toon, Ton en Pieter waren zeer enthousiast.

In feite is het resultaat niet belangrijk, maar het is toch leuk met een glorieuze overwinning van 119 – 181 naar huis te gaan. Hierbij de resultaten per team :

Team I –  Ger V., Ger A. Jan B. en Hans W.                                          -   30 – 30
Team II -  Ton H., Karel. P, Rob H., Karel d. J.                                       -   16 – 44
Team III-  Corry A., Ellen K., Jan B. en Jan H.                                      -    20 – 40
Team IV- Pieter J., Nel S., Swan S. en Toon v. Br.                              -    24 – 36
Team V-  Arie R., Aad v. N., Gerard v.d. E en J. W.                              -    29 – 31.

Na afloop, toen iedereen al in de startblokken stond om naar huis te gaan, werd door beide Voorzitters nog enige lovende woorden aan het barpersoneel en de organisatie geweid en werden er al vragen gesteld over een ontmoeting in Rotterdam. Ook werd Ton Hulswit nog in het zonnetje gezet, omdat hij op zo’n leeftijd nog de kracht heeft mee te doen. Bravo.

In eerste instantie zouden wij deze ontmoeting tussen Kerst en Nieuwjaar houden, maar daar velen op vakantie, hebben wij een andere datum geprikt. Er is een principe-akkoord bereikt om Dordrecht op Zaterdag, 12 december a.s. rond 9.00 uur in Matchpoint uit te nodigen. Binnenkort krijgen wij het groene licht van hun Voorzitter Jelte Thoma, maar noteer deze datum alvast. Het was een gezellige middag en met veel regen onderweg, waren wij rond 18.00 uur weer thuis.

Op dit ogenblik ben ik druk bezig de ploeg van 20 man bijeen te krijgen om op Dinsdag, 20 oktober a.s. rond 13.00 uur in Matchpoint tegen T.O.G.B. uit Berkel en Rodenrijs te spelen. In November krijgen wij de gelegenheid hen aldaar op te zoeken. De juiste datum krijgen wij nog.