door Gerard Klück
Een welgemeend eerbetoon aan een zeer aimabel persoon genaam Aad Weber...

Aad was onze meer dan geliefde voorzitter. Hij was altijd wel geïnformeerd en op de hoogte van een ieders omstandigheden. Hij leefde ook met je mee.
Hij was zichtbaar blij als je iets voor de vereniging presteerde. Hoe klein ook, Aad had er waardering voor. Aad was niet alleen heel gedreven als het de vereniging betrof, nee Aad streefde in alles naar een vorm van perfectie, waarbij hij vooral trachtte iedereen in zijn waarde te laten.
Wij betreuren zijn heengaan ten zeerste maar zijn er ook van doordrongen, dat de laatste jaren niet echt makkelijk zijn geweest. Zijn gezondheid werd zwaar op de proef gesteld. Zijn persoonlijke verdriet, dat alleen bij hem bekend was en zijn méést naasten, viel hem zwaar maar Aad bleef de positieve kant van het leven zien en probeerde hoe moeilijk dan ook, daarvan te genieten.
Op 20 oktober 2015 was hij zelfs nog aanwezig op het door hem zo geliefde Mix Dubble Tournement, waarvoor hij zich altijd voor meer dan 100% heeft ingezet. Ook op dit punt is Aad in het harnas gestorven.

Wij wensen dat onze veteraan VOORZITTER een welverdiende Rust in Vrede toe.
Wij spreken de hoop uit dat zijn vrouw en kinderen, kleinkinderen en alle andere verwanten en vrienden dit verdriet zullen weten te dragen en Aad zullen gedenken als een vrolijk en wijs man. Inderdaad. Wij zullen hem missen.