door Aad
Op 22 oktober waren wij de gastheren om ttv Dordrecht en TOGB uit Berkel-Rodenrijs met open armen te ontvangen. Mede door het slechte weer kwamen onze gasten iets later dan gepland, maar onder het genot van een kop koffie en cake kwam het gezelschap weer op adem en konden wij aan de wedstrijd beginnen.

Na enige woorden van inleiding door de voorzitter, was het woord aan Rob Verschoor, die luid en duidelijk vertelde hoe en waar er gespeeld zou gaan worden. Ook de bar met Ria, Elly en Ton was voldoende bezet en er was genoeg keuze in broodjes en andere versnaperingen.

Meestal is het zo, dat je als gastheer niet mag winnen, maar toch moest de voorzitter aan de drie verenigingen mededelen, dat Alexandria met 137 tegen 103 verliespartijen als eerste uit de strijd was gekomen. TOGB werd tweede met 113 tegen 127 en Dordrecht, welke vereniging zo graag zou willen winnen, werd derde met 110 tegen 130.

De individuele resultaten van ons team waren als volgt :

- team 1 - Aad Stok en Eddy Tjia                                                                - 8 - 22.

- team 2 - Ger Vellinga en Bram Schild                                                          - 16-14.

- team 3 - Jan Bordewijk en Rob v.d. Maagdenburg, later Willem Molkenboer     - 18-12.

- team 4 - Hans van Wingerden en Karel Philipse                                            - 20-10

- team 5 - Jan Swart en Herman Tazelaar                                                     - 26-4 (bravo)

- team 6 - Ger Appelboom en Ruud Onnink                                                  - 12-16

- team 7 - Nel Sutedja en Swan Soema                                                       - 13-17

- team 8 - Elly Goedhart en Jan Buis                                                            - 22 - 8

Na afloop bleven de meeste deelnemers nog hangen om een lekker drankje te drinken om uiteindelijk de kas van de bar te spekken. Rond half vier stapte iedereen op en konden de barmensen en enige vrijwilligers de zaal en vooral de kantine opgeruimd achterlaten, daar er in de avond weer gespeeld moest worden. Hierbij dank aan de barmensen en Rob Verschoor voor de zeer duidelijke staten.

De laatste ontmoeting van dit jaar zal op dinsdag, 25 november a.s. in Dordrecht gehouden worden. De Veteranencommissie is reeds bezig het sterkste team samen te stellen. Er is belangstelling genoeg om mee te gaan.

namens de veteranencommissie,
Aad Weber