door Gerard

Sorry, ik ben laat, maar dat heeft zo zijn redenen. In volgorde van belangrijkheid:

- De Groene Tafel is ter ziele gegaan.
- Het uitslagen overzicht kwam niet in mijn bezit.
- Drukke bezigheden elders.
- Na het toernooi bleek ik mijn onderdanen danig te hebben overbelast.

Wat dat laatste betreft, er speelt een oude blessure op en die zet mij af en toe enige tijd buiten spel. Zo ook nu. Ik vrees enige tijd weer niet te kunnen tafeltennissen. Ik moet naar de fysio of naar de orthopeed.

Het toernooi.
Dat ligt dus al weer enige tijd achter ons en ik moet  moeite doen om het een en ander op te rakelen, weggezakt als het is in de brei der gebeurtenissen die de revue inmiddels zijn gepasseerd.

Wat me wel is bijgebleven, is , dat het geen succesvolle dag was voor Alex. Ik hoop dat het op 30 april beter uitpakt. Ha, ha. Met mijn beenklachten, had dat overigens niets te maken, met mijn tegenstanders(sters) des te meer. Ik kwam in elk geval niet in mijn spel en verloor partijen, waarvan ik dacht dat ik die zou moeten hebben kunnen winnen. Ik verknoeide nogal wat en daardoor was het resultaat van ons team (4) niet echt om over naar huis te schrijven. Dat moet beter als je op die plaats wil acteren. Eerlijkheidshalve, vond ik de plek waar wij de wedstrijden moesten spelen erg onrustig. Niet de plaats zelf, maar de luidruchtigheid lang de lijn en het herhaaldelijke geloop van andere spelers, vlak achter je of naast je, was tenminste hinderlijk te noemen.

In team 7 met Nel Sutedja (had ik haar rust maar) en Karel de Jong, ook een stoïcijns persoons , ging het goed. Zij droegen goed bij aan de einduitslag met hun score van 24 tegen 6. Hoor ik handgeklap???? Karel won al zijn enkelspelen.

Ricardo speelde  na een langdurige afwezigheid fris van de lever en boekte 11 punten in de enkeltjes. Leuk voor Ricardo na zo'n afwezigheid.

In team 3 behaalde Hans van Wingerden op 1 punt na de maximale score in het enkelspel.

Ik kan niet anders zeggen, dan dat het de laatste tijd toch wat moeizaam gaat. Iedereen doet zijn best maar het lijkt maar niet te willen lukken

Overigens, stond het toernooi in het teken van een warrig wedstrijdformulier. De eindresultaten moesten van elke wedstrijd naar de achterzijde worden overgebracht. Daar ging het echter schromelijk mis mee. Met als gevolg een,  in eerste instantie, foutieve uitslag. TOGB werd winnaar en Dordrecht en Alexandria'66 eindigden ex aequo. Een dag later bleek dat Alexandria toch meer punten had dan Dordrecht en zo kwam de uiteindelijke uitslag tot stand.
TOGB werd nummer 1 met 127  tegen 113
Alex.'66                   120 tegen 120
Dordrecht                   113 tegen 127

Tot de volgende keer en hopend op een beter resultaat voor ieder persoonlijk en voor de club in het algemeen.
Gerard Klück