06 01

Vanaf 27 februari 2014 is er op donderdagochtend van 10.00 uur tot 12.00 uur een speciale training voor mensen met een lichamelijke beperking of chronische ziekte.

Deze training is laagdrempelig en geschikt voor iedereen die in beweging moet komen of blijven na bijvoorbeeld revalidatie of ziekte. Tafeltennis is ook een geschikte sport bij geringe inspanning, zodat ook bij bijvoorbeeld hartproblemen kan worden gesport...

Wekelijks is er een training voor maximaal 12 deelnemers, met als doelstelling doorstroming naar de reguliere trainingen en integratie onder de andere leden.

08Er worden slagen aangeleerd om tafeltennis op den duur te kunnen beoefenen, ieder in zijn of haar eigen tempo.

De trainingen zullen worden gegeven door Muriel en Saskia, beide gediplomeerde trainsters.

Tafeltennis is geschikt voor iedereen die met of zonder hulpmiddel (bijvoorbeeld rolstoelgebonden) de mogelijkheid heeft om achter de tafel de bal met een batje heen en weer te kunnen slaan.

Wij bieden de mogelijkheid om 3 keer een proeftraining te volgen om daarna te beslissen of tafeltennis een geschikte sport voor u is. U kunt dan besluiten om lid van onze vereniging te worden.

Bij aanmelding wordt u per mail een vragenlijst toegestuurd die tijdens een intakegesprek voor de eerste proeftraining met u wordt doorgenomen.

Door middel van deze vragenlijst is het voor de trainsters mogelijk om de intensiviteit van uw trainingen te bepalen. Ook is deze nodig om bij eventuele calamiteiten op de hoogte te zijn van uw beperkingen, zodat hierop adequaat kan worden gereageerd en naar kan worden gehandeld.

Een aantal van onze tafels zijn geschikt voor mensen die rolstoelgebonden zijn en er zijn hulpmiddelen aanwezig om ballen op te rapen (bukken is niet nodig).

Aanmelden voor, of vragen over een proeftraining kunt u telefonisch stellen of door middel van een e-mail te sturen naar:

Saskia Meijer 06-48.11.06.80

arrow rtl