Eerst even proberen..... DAT KAN!

Vanzelfsprekend wil je eerst even proberen of de tafeltennissport wat voor je is. Je hoeft pas te besluiten of je lid wilt worden na drie keer spelen of meetrainen zonder verdere verplichting (direct lid worden kan natuurlijk ook). Het lidmaatschap gaat dan wel in vanaf de eerste keer dat je hebt gespeeld. Tijdens het proefspelen kan de vereniging je een spel batje lenen. Zorg dat je zaalschoenen aandoet die geen strepen op de zaalvloer achterlaten.

Om kennis te maken kan je op alle openingstijden langskomen, maar is het wenselijk om eerst een mailtje te sturen om je aan te melden en informatie te vragen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wil je (natuurlijk) gelijk zelf een balletje slaan, dan adviseren we je om de eerste keer afhankelijk van de leeftijd op de volgende momenten langs te komen. Indien mogelijk kan gelijk worden meegedaan met trainingen.

Senioren (18 jaar en ouder): donderdagavond rond 20:00 uur

Jeugd (t/m 17 jaar): maandagavond vanaf 17:30 uur

Veteranen (56 jaar en ouder): dinsdag en of donderdagmiddag vanaf circa 13.00 uur of zaterdagmorgen vanaf circa 9:45 uur.

Voor de duidelijkheid wordt vermeld dat Senioren op leeftijd zelf kunnen aangeven om tot de sociale groep van Veteranen toe te treden. Er is vanaf 50 jaar dus geen verplichting om alleen op dinsdag, donderdag dan wel zaterdag te spelen. Je blijft te allen tijde gewoon Senior.

ls je besluit langs te komen, schiet de barwacht van die dag aan en deze helpt je vervolgens verder. ´

Jeugd:

De trainingen voor de jeugd zijn op maandag en donderdag, zie 'trainingen' in het linkermenu voor de tijden en groepen.
Neem even contact op met de coordinator jeugdzaken voor meer informatie en een afspraak te maken voor een paar proeftrainingen, dan kunnen we hier rekening mee houden:

Soms is het niet zo vanzelfsprekend om te kunnen sporten. Ook al is tafeltennis niet een hele dure sport, voor sommige mensen is het toch een onoverkomelijke barrière. Voor die groep mensen zijn er diverse mogelijkheden in de gemeente Rotterdam. De onderstaande regelingen vertellen hier mee over. Andere mogelijkheden met betrekking tot gespreide betaling zijn bespreekbaar in overleg met de penningmeester (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Het betalen van contributie gaat niet alle leden eenvoudig af. Het Jeugdsportfonds Rotterdam (klik op de link voor meer informatie) is vanaf 14 november 2007 één van middelen die een oplossing vormt voor minder draagkrachtige gezinnen.

Naast het Jeugdsportfonds Rotterdam, dat bij Rotterdam Sportsupport is ondergebracht, zijn in Rotterdam nog twee andere fondsen en subsidies die leden financieel kunnen bijstaan om te kunnen sporten bij een vereniging.
De twee regelingen zijn:
BRUG-regeling
Rotterdampas

Om lid te worden moet je een inschrijfformulier, dat verkrijgbaar is aan de bar,volledig ingevuld en ondertekend daar weer inleveren of opsturen naar het postbusnummer van de vereniging of e-mailen naar de secretaris: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken <!-- document.write( '</' ); document.write( 'span>' ); //--> . Je gaat het lidmaatschap aan voor onbepaalde tijd.

Voor de volledigheid melden we ook op deze plek dat, als je onverhoopt je lidmaatschap weer wilt opzeggen, je dit alleen kan doen met een schriftelijke afmelding bij de secretaris. Daarbij willen wij graag de eerlijke reden weten van de opzegging. Let op: statutair kan dit opzeggen alleen per einde van het halve kalanderjaar MET EEN OPZEGTERMIJN VAN 1 MAAND. Dus opzeggen moet vóór 1 juni of vóór 1 december gebeuren. De afmelding is pas geldig nadat op je huisadres de bevestiging hebt ontvangen. Mocht je na twee weken nog niets hebben gehoord, neem dan even contact op en blijf niet wachten.